Op een paar minuten een goed gevoel creëren bij jezelf? Wel, het kan, ook als je nog nooit gemediteerd hebt. Op de Vertellis kalender (lees hier onze recensie) vonden we een schitterende visualisatieoefening. Zelfs als je nog nooit gevisualiseerd hebt kan je die doen!

Het is een rustbrengende, geleide oefening en je moet er zelf niks voor kunnen.

Je moet je enkel ontspannen en luisteren naar de aangename stem van de onderstaande visualisatieoefening. Instant een gelukkig gevoel :-)

Alle credits aan de organisatie Vertellis uiteraard. Wijzelf hebben hier geen enkele verdienste aan, maar we wilden in dit artikel deze gemakkelijke tip jou niet onthouden.

Bekijk overigens ook eens hun andere producten zoals de dagboeken voor mindfulness en vooral ook de vragenkaartspelen. Die kunnen we stuk voor stuk aanraden, want we hebben die allemaal zelf aangeschaft!

Hier op onze eigen website vind ook een pagina met bijna 100 oefeningen en meditaties. De meeste zijn gratis downloadbaar als MP3

Hieronder staan een aantal links naar de producten van Vertellis via Bol.com. Als je erop klikt en een product aanschaft krijg je altijd dezelfde of soms een lagere prijs als dat je rechtstreeks naar hen zou gaan. Wijzelf krijgen bij aankoop via deze link een doorverwijsvergoeding. Mudita vzw gebruikt dit voor de financiering van haar sociale projecten en werkingskosten van o.a. deze website.
Deze artikels zijn mogelijks ook interessant voor jou