Een  super-mooi geschenk voor je vrienden of voor jezelf! Hier is de perfecte oplossing om origineel uit de hoek te komen. Met deze vraagkaartspelletjes verbind je je nog meer met de mensen van wie je houdt.

Minder schermen tijdens de feestdagen.

Vertellis is een leuk bedrijf dat weet hoe je tot zelfreflectie. Ze zijn er van overtuigd dat waardevolle offline tijd en aandacht voor jezelf en elkaar dé manier is om op een gezonde en bewuste manier om te gaan met het heden.

Hun geschenken zijn ontworpen voor het creëren van waardevolle offline momenten, zelfreflectie en betekenisvolle gesprekken met de mensen om wie je geeft.

Ieder jaar is er de feestdagen editie.

Samen met je partner, je familie en geliefden reflecteer jullie op het afgelopen jaar en deel je dromen en plannen voor het komende jaar. Het is super-boeiend en verrijkend om je familie, geliefden en vrienden nóg beter kennen. Eveneens leuk is dat er van iedereen nieuwe aspecten en ervaringen aan het licht komen.

De relatie-editie.

Met deze editie halen jullie fijne herinneringen op, dromen jullie over de toekomst en maken jullie plannen om deze dromen waar te maken. Het is echt een speelse en liefdevolle manier om met elkaars wensen om te gaan.